Aanmelden gratis anonieme behandeling

Aanmelden gratis anonieme behandeling

Via het formulier meld je je aan voor de gratis anonieme behandeling. Je kunt dit zien als een anonieme intake. Dit is om te beoordelen of je in aanmerking komt voor de gratis anonieme behandeling én om de behandeling af te stemmen op jouw situatie. Via een anonieme chat heb je contact met je behandelaar. Niemand wordt hiervan op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Naar aanmeldformulier »

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Op het aanmeldformulier vragen we naar een voornaam/nickname, een functionerend e-mailadres om jou op te kunnen benaderen tijdens het aanmeldproces en de behandeling, geslacht, geboortedatum en een korte motivatie waarom je graag anonieme begeleiding wil. Op het opgegeven e-mailadres ontvang je een uitnodiging voor een digitale vragenlijst van mirro. De door jou opgegeven geboortedatum heb je later nodig om de digitale vragenlijst te kunnen openen, invullen en terugsturen. Je geslacht bepaalt de vragen in de digitale vragenlijst. Nadat je persoonlijke motivatie én uitslag van de ingevulde vragenlijst zijn bekeken, krijg je per e-mail bericht of je kunt starten met de anonieme behandeling. De anonieme behandeling werkt via een anonieme chat met je behandelaar.

Vanuit het Zorginstituut Nederland is subsidie verleend die deze nieuwe dienst tijdelijk mogelijk maakt. Lees meer over de subsidieregeling»